Vizita delegaţiei a Asociaţiei Oraşelor din Germania la Giurgiu

Vizita delegaţiei a Asociaţiei Oraşelor din Germania la Giurgiu

În perioada 22-24 Ianuarie 2014, o delegaţie a Asociaţiei Oraşelor din Germania (AOG) a efectuat o vizită de lucru în România. Scopul vizitei a fost de a găsi cele mai eficiente căi de cooperare între autorităţile locale române şi cele germane, referitoare la îmbunătăţirea condiţiilor de trai, de educaţie, formare şi ocupare, şi incluziune a minorităţilor, în special a celor de etnie romă. În acest sens, reprezentanţii AOG s-au întalnit cu reprezentanţi ai:
– Agenţiei Naţionale pentru Romi
– Structurilor asociative ale autorităţilor administraţiei publice locale AMR, primării
– Ministerelor Educaţiei, Sănătăţii, MDRAP

În data de 23.01.2014, delegaţia AOG s-a deplasat la Giurgiu. În cadrul întâlnirii organizate la sediul primăriei Giurgiu, domnul primar Nicolae Barbu a adresat un cuvânt de bun venit, urmat de o scurtă prezentare realizată de doamna consilier Afrodita Grădinaru, a proiectelor implementate, în curs de implementare, precum şi propuneri pentru perioada 2014-2020, pentru persoanele dezavantajate, printre care şi cele de etnie romă, Au urmat apoi discuţii interesante pe marginea proiectelor prezentate.
La finalul vizitei, delegaţia germană însoţită de executivul primăriei, a vizitat principalele obiective realizate de municipalitatea Giurgiu în domeniul mică infrastructură, social, educaţie.
Din delegaţia germană au făcut parte: preşedintele executiv AOG, primari, consilieri şi directori pe probleme de sănătate, muncă, tineret, probleme sociale şi imigraţie.

Ultima modificare: 24.01.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 24 Ianuarie –„ Ziua Unirii Principatelor Române” la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.